ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА "МИ ЧЕКАМО БЕБУ"

На сцени Центра за културу "Вељко Дугошевић" у Кучеву, у петак 30. новембра, биће изведена представа „Ми чекамо бебу“ позоришта „Бата Булић“ из Петровца на Млави, коју је по тексту Стевана Копривице, режирао Милош Јагодић. Представа почиње у 20 часова, а улаз је слободан.

Реч је савременој комедији која на урнебесан начин описује узбуђење и радост које доноси „друго стање“. Млади брачни пар чека бебу , али највећу панику око трудноће, порођаја и самог новорођенчета не стварају они, већ најближа околина. То стање у овој причи заиста јесте „друго“, а то значи да је потпуно померено из нормале и то готово код свих ликова који дефилују сценом , што све доводи до низа комичних ситуација.

-„Ми чекамо бебу“ је представа која нема никаквих претензија да се бави дневном политиком или дневно актуленим проблемима. Она покушава да каже нешто о свакоме од нас када се нађемо пред најлепшом и најузбудљивијом ствари на свету –рођењем детета. Надамо се да ћемо  публици успети да донесемо позитивне енергије, топлине, те да ћемо се сви заједно радовати и забављати препознавши сами себе у неким од сцена наше представе – каже редитељ представе Милош Јагодић.